Winacties

Trend gespot: Ibiza Tattoos (+ winactie!)

By  | 

Chique 3Ibiza is een echte voorloper op het gebied van trends op het gebied van kleding, accessoires, muziek en nog veel meer. De trends komen bijna altijd wel overgewaaid naar Nederland. Een trend die we afgelopen zomer al zagen en die deze zomer weer helemaal terug gaat komen is de trend van de tijdelijke tattoos. Ibiza Tattoos speelt daar helemaal op in met hele leuke glimmende tattoos die 4 tot 6 dagen blijven zitten. Lees snel verder, want wij mogen ook nog eens 3 x 2 sets verloten!

Shine & have fun met Ibiza Tattoos
Ibiza Tattoos zijn leuk om te dragen naar een feestje of festival, maar ook op vakantie in combinatie met je bikini of ’s avonds in de discotheek. Je kunt de tattoos heel gemakkelijk op je huid aanbrengen en ze blijven 4 tot 6 dagen zitten, zelfs als je iedere dag onder de douche staat! En als je ze eerder wilt verwijderen kan dat ook met babyolie.

De collectie Ibiza Tattoos
De Ibiza Tattoos zijn uniek en in verschillende metallic designs verkrijgbaar. Op dit moment zijn er drie verschillende soorten sets verkrijgbaar met ieder 2 vellen tattoos: Chic, Flower en Safari.

_DSC7398 slider 4 slider 9 DSC_0114 flower en safari klein

Waar verkrijgbaar?
De Ibiza Tattoos zijn online verkrijgbaar in de webwinkel van Ibiza Tattoos. Een set met 2 vellen kost €12,95. Er zijn daarnaast diverse verkooppunten die de Ibiza Tattoos ook verkopen.

Winactie: 3 x 2 sets Ibiza Tattoos
Beautyadvies.com heeft een hele leuk winactie in samenwerking met Ibiza Tattoos, wij mogen namelijk 3 x 2 sets verloten onder de lezers! Iedere set bestaat uit twee vellen. Je wint er een set voor jezelf en je kunt er eentje weggeven aan een vriendin, collega of familie!

DSC_0014

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op twee sets Ibiza Tattoos? Doe dan het volgende:

De winnaars zullen over twee weken op de Facebook pagina van Beautyadvies.com bekend gemaakt worden!

Winactie-Ibiza Tattoos

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 14 = 19