Winacties

Winactie: 5 x 2 kaartjes voor Huishoudbeurs 2015!

By  | 

De winactie is helaas verlopen (kijk op de Facebook pagina voor de winnaars), maar je kunt nog steeds kaartjes kopen voor de Huishoudbeurs!

Afgelopen week zagen we op Facebook al een aantal grappige berichten voorbij komen over de Huishoudbeurs en na de succesvolle edities van afgelopen jaren verheugen we ons extra op de beurs van dit jaar. Deze vindt plaats van 21 februari tot en met 1 maart in de Amsterdam RAI. Een speciale jubileumeditie, want de Huishoudbeurs bestaat inmiddels alweer 70 jaar! Als je hier bij wilt zijn, lees dan zeker even verder, want wij mogen 5 x 2 kaarten verloten!

?????????????

De Huishoudbeurs 2015
De Huishoudbeurs staat garant voor een supergezellig dagje uit met je vriendinnen, moeder, (schoon)zussen, collega’s of buurvrouwen! Je vindt hier alles op het gebied van beauty, wonen, culinair en vrije tijd. Je kunt er nieuwe producten proeven en testen, heerlijk shoppen, deelnemen aan diverse workshops en kijken naar optredens van vele bekende artiesten. Dit jaar is er bovendien een heuse Pasar Malam met geuren van overheerlijke Oosterse gerechten, live muziek, kookdemonstraties en prachtige modeshows. Kijk ook zeker even naar ons fotoverslag van afgelopen jaar om een indruk te krijgen. Op de website van de Huishoudbeurs vind je alles over de beurs, de kaartverkoop en praktische info.

Winactie: 5 x 2 gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs!
Beautyadvies.com heeft een hele leuk winactie in samenwerking met de Huishoudbeurs, wij mogen namelijk maar liefst 5 x 2 kaartjes à €19,50 per stuk verloten voor de Huishoudbeurs!

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op twee toegangskaarten voor de Huishoudbeurs? Doe dan het volgende:

De winnaars zullen eind januari op de Facebook pagina van Beautyadvies.com bekend gemaakt worden!

Winactie-Huishoudbeurs 2015

30 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 5 = 6