Winacties

Winactie Huishoudbeurs 2016: 2 x 2 kaarten!

By  | 

Deze winactie is helaas verlopen en de winnaar is bekend gemaakt op de Facebook pagina. Houd onze website in de gaten voor nieuwe winacties!

Ook dit jaar mag Beautyadvies.com weer kaartjes verloten voor de populaire Huishoudbeurs! Deze beurs staat ook dit jaar weer garant voor het gezelligste dagje uit met je vriendinnen, moeder, (schoon)zussen, collega’s of buurvrouwen! Dit jaar vindt de beurs plaats van 20 tot en met 28 februari in de Amsterdam RAI. Lees snel verder, want wij mogen 2 x 2 kaarten verloten!

IMG_2632

De Huishoudbeurs 2016
Ook dit jaar belooft de Huishoudbeurs weer een groots event te worden met alles op het gebied van beauty en wonen, heel veel lekkere dingen om te proeven, leuke optredens en nog veel meer! Nieuw dit jaar is onder andere het ‘Happy & Healthy’ gedeelte met gezonde voeding en inspirerende workshops waarbij we samenwerken met bijvoorbeeld Carlos Lens. En na het grote succes van vorig jaar keert ook het Azië Pasar Malam festival weer terug op de Huishoudbeurs in 2016.

HHB14
Bekijk ons fotoverslag van vorig jaar om een indruk te krijgen. En op de website van de Huishoudbeurs vind je alles over de beurs, de kaartverkoop en praktische informatie.

Winactie: 2 x 2 gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs!
Beautyadvies.com heeft een hele leuk winactie in samenwerking met de Huishoudbeurs, wij mogen namelijk maar liefst 2 x 2 kaartjes à €19,50 per stuk verloten voor de Huishoudbeurs!

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op twee toegangskaarten voor de Huishoudbeurs? Doe dan het volgende:

De winnaars zullen eind januari op de Facebook pagina van Beautyadvies.com bekend gemaakt worden!

Winactie-Huishoudbeurs-2016

37 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *