Winacties

Winactie: Diesel iPhone 5 / 5s case

By  | 

Het is weer tijd voor een leuke winactie. Deze keer mogen wij een iPhone 5 / 5s hoesje verloten in samenwerking met iPhone-cases.nl. Eerst eens wat meer over deze leuke webshop en de hoesjes.

iPhone hoesjes in alle soorten en maten
iPhone-cases.nl is de ideale webshop als je op zoek bent naar een hoesje of accessoires voor je iPhone. Hier vind je namelijk meer dan 800 verschillende hoesjes van diverse topmerken. Kijk bijvoorbeeld hier voor de hoesjes van het merk Sena die gemaakt zijn van prachtig (full grain) kwaliteitsleer. Maar ook merken zoals Adidas, Fab. en Replay vind je in de collectie terug. Voor iedereen is er wel een leuk hoesje te vinden! Ben je op zoek naar een hoesje voor je iPad? Kijk dan eens op iPad-center.nl voor leuke iPad accessoires.

Diesel Snap Case iPhone 5 / 5s
Het hoesje wat wij mogen verloten is van het merk Diesel. Het is een zogeheten Snap Case, specifiek geschikt voor de iPhone 5 / 5s. Het is een stijlvolle cover met een vrolijke bloemenprint. Het hoesje is zeer licht van gewicht en gemaakt van krasbestendig en uv-werend materiaal. Hij voelt heel stevig aan en heeft uitsparingen voor de knoppen, poorten en camera. Alleen het doosje er omheen is al stijlvol! Hieronder een aantal foto’s van het hoesje:

20140707_211648 20140707_211739 20140707_213559

Hoe maak je kans?
Wil jij kans maken op het Diesel Snap Case hoesje ter waarde van €24,95? Doe dan het volgende:

De winnaar zal op de Facebook pagina van Beautyadvies.com bekend gemaakt worden!

winactie Diesel

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =