Winacties

Word jij het nieuwe model van Jozemiek Sieraden?

By  | 

Eerder schreef ik al artikelen over de mooie Rakhi armbanden en de Rio armbanden van Jozemiek Sieraden. Jozemiek heeft hele leuke collecties met betaalbare, trendy sieraden in diverse kleuren. Het komende najaar zal er weer een nieuwe herfst/winter sieradencollectie worden uitgebracht en daar zoeken ze nog een model voor!

new model

Wil jij het nieuwe model worden van Jozemiek Sieraden?
Ben jij minimaal 16 jaar en wil jij het nieuwe model worden voor de (inter)nationale campagne van Jozemiek? Doe dan het volgende:

De winnaar zal per mail op de hoogte worden gebracht.

Wat krijg je als model?
Als jij uitgekozen wordt om het nieuwe model te worden van Jozemiek Sieraden, dan win jij een professionele fotoshoot met de nieuwste collectie Jozemiek Sieraden met een styliste, fotograaf en visagiste / kapster. Daarnaast krijg je ook nog eens een verassingspakket Jozemiek Sieraden t.w.v. €50.00, een kledingkastcheck van styliste Mara Stevelmans t.w.v. €100.00 én kadobon t.w.v. €25,00 van Happy Life.

Geef je dus snel op en misschien ben jij wel het nieuwe model van Jozemiek!

*De gemaakte foto’s worden gebruikt voor een (inter)nationle campagne en daar staat geen extra vergoeding tegenover. Het portret recht /beeldmateriaal is eigendom van Jozemiek Sieraden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *