Winacties

Een zakelijk telefoonhoesje (+ winactie!)

By  | 

Deze winactie is gesloten en de winnaar is bekend gemaakt op Facebook

 

Ik heb heel veel soorten telefoonhoesjes gehad, in allerlei vrolijke kleurtjes en met verschillende opdrukken. Maar stel, je moet voor je werk naar een zakelijke meeting en je haalt je telefoon tevoorschijn met een felroze hoesje met bloemetjes erop. Dat komt natuurlijk niet heel zakelijk over. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een stijlvol, zakelijk telefoonhoesje. En dat is mij gelukt!

Kwaliteitsmerk Valenta
Als snel kwam ik uit bij het merk Valenta. Valenta hoesjes zijn volledig handgemaakt, van echt leer. Denk bijvoorbeeld aan lederen bookcases met of zonder een magneetsluiting of een universeel insteekhoesje. Universeel betekent dat deze hoesjes geschikt zijn voor heel veel verschillende soorten telefoons. Hiervoor moet je alleen naar de maat van je telefoon kijken. Deze telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar bij GSMpunt.nl, waar je een ruime keuze hebt voor een telefoonhoesje.

Mijn keuze
Mijn keuze is gevallen op het Valento Arezzo riemclip hoesje. Dit is een stijlvol zwart hoesje welke eenvoudig bevestigd kan worden aan een riem dankzij de handige riemclip. Er zitten twee drukknoopjes op zodat het hoesje eenvoudig gesloten kan worden. Hieronder een paar foto’s:

Win een Valenta telefoonhoesje naar keuze!
Namens GSMpunt.nl mag ik een telefoonhoesje naar keuze verloten onder de lezers van Beautyadvies.com! De winnaar mag een telefoonhoesje uitkiezen uit de volledige collectie Valenta hoesjes.

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebook pagina van Beautyadvies.com
– Like de Facebook pagina van GSMpunt.nl
– Like dit bericht door op de ‘Vind ik leuk’ button onderaan te klikken

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

70 − 64 =