Verzorging

Een 100% natuurlijke deodorantcrème: let’s try!

By  | 

Eerder schreef ik al een artikel over de zonnebrand en de dagcrème van The Ohm Collection. Een merk met 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht en daarom ben ik een grote voorstander van deze 100% natuurlijke producten. De producten van The Ohm Collection zijn bovendien vegan, aluminiumvrij en dierproefvrij, wat mij betreft ook zeer grote voordelen zijn. Nu kreeg ik een mail over een nieuw product van dit merk, een deodorantcrème in vijf verschillende geuren. En deze deodorantcrème heb ik laten testen door drie vriendinnen!

Deodorantcrème in 5 geuren
De deodorantcrème van The Ohm Collection is verkrijgbaar in een verpakking van 120 gram, wat voldoende is voor een gebruik van maar liefst 6 maanden! De deodorant zit verpakt in een handig doseerpompje zodat de crème niet alleen makkelijk aan te brengen is, maar daardoor ook lang houdbaar en werkzaam blijft, wat belangrijk is voor natuurlijke producten.

Bekijk de video om meer over het product te weten te komen:

De deodorantcrème is verkrijgbaar in 5 geuren:

  • Sacred Frankincense: bevat Omaanse Frankincense: een klassieke en tijdloze unisexgeur.
  • True Cardamom: met zuivere cardamomolie, met een rustgevend aroma.
  • Royal Hemp: gemaakt van zuivere hennepzaadolie, geurloos, puur en zonder toevoegingen.
  • Orange Blossom: gemaakt van de olie van de bloesems van de sinaasappelboom, zoet, kruidig en citrusachtig.
  • Blue Lavender: met olie van de wildgeplukte lavendel, een fris, bloemig lichtzoet aroma.

Let’s put them to the test!
Ik heb drie hele milieubewuste en vegetarische vriendinnen de deodorant gegeven en gevraagd of ze deze wilden testen.

Review 1: Denise – Ohm Deodorantcrème True Cardamom
Denise heeft de True Cardamom variant getest in de mintgroene verpakking en zegt er het volgende over:

“Ik vind de verpakking alleen al mooi: leuke kleuren, een mooi lettertype en logo. Fijn dat de ingrediënten er duidelijk op staan vermeld en ik ben in het bijzonder blij met het feit dat het product dierproefvrij en vegan is. Ook de transparantie is prettig, door meteen te vermelden hoe lang je ermee doet (6 maanden). Het flesje is ook mooi en fijn dat het een dichte dispenser is: zo blijven werkzame stoffen werken. De geur is goed en bij het opbrengen prikt het niet en voelt het fijn aan. Het is wel een beetje plakkerig en het duurt even voor het droogt. Na een dag ruikt het nog steeds lekker en heb ik geen last gehad van nare transpiratie geurtjes. Ik ben er blij mee!”

Review 2: Aïsja – Ohm Deodorantcrème Sacred Frankincense
Aïsja heeft de Sacred Frankincense in de bruine verpakking uitgebreid getest en ze heeft daar de volgende bevindingen over:

“Toen ik voor het eerst de deodorant opendraaide was ik verrast! Geen bol of spray, dit was voor mij nieuw. Hoewel het een stuk hygiënischer is moest ik er wel echt aan wennen. Vooral om hem na gebruik ook weer dicht te draaien! Daar ben ik een beetje lui in merk ik… En wanneer je dit niet doet, ontstaat er een ‘hard stukje crème’ wanneer je hem daarna weer gebruikt en dat (vind ik persoonlijk) een beetje viezig. Goed opletten dus!

Vooral na het douchen is het heerlijk om deze deodorant te gebruiken, je smeert je letterlijk in met een crème en de geur die dan vrijkomt is zooooo lekker! Wauw!

De geur is ook echt een beetje wat je zou verwachten (alleen dan nóg lekkerder) bij het zien van de verpakking. Vooral bij het opsmeren ruik je het, daarna alleen als je er echt met je neus bovenop zit. Dat is perfect! Meer mag een deodorant van mij ook niet ruiken.

Bovendien trekt de crème snel in, plakt niet en doet z’n werk goed!

Ik was al enthousiast bij het lezen over proefdiervrij en vegan (en ook over het feit dat het geen spuitbus is) maar nu ik hem heb gebruikt ben ik helemaal om! Ik zou het iedereen aanraden.”

Review 3: Soraya – Ohm Deodorantcrème Orange Blossom
Soraya heeft de Orange Blossom variant getest in de roze verpakking. Ze was van de drie vriendinnen het minst enthousiast, en ik denk dat dat ook te maken kan hebben met de geur van deze deodorant, dat is altijd heel persoonlijk. Ze zegt het volgende:

“De verpakking is erg mooi en zomers. Het ligt ook lekker in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Ik vind de deo persoonlijk niet zo heel fijn. Ik vind de geur die ik heb te overheersend. In combinatie met een parfum is het overkill. Na een paar uur heb ik zelf het idee dat ik opnieuw deodorant moet opdoen. Maar Aïsja, die wel enthousiast is, wil de verpakking maar al te graag van me overnemen dus deze komt goed terecht.”

Het grote voordeel is natuurlijk dat de deodorantcrème verkrijgbaar is in 5 geuren, dus je kunt de geur kiezen die je zelf lekker vindt. Al met een al een geslaagde review en ik denk dat dit deze nieuwe crème een goede nieuwe ‘uitvinding’ en aanvulling op het assortiment is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *