Accessoires

Zelf je horloge samenstellen bij Time to Watch

By  | 

Ik vind het leuk om een horloge te matchen bij mijn outfit. Dit betekent dat je meerdere horloges nodig hebt en dat is natuurlijk een dure hobby. Maar nu heb ik hier een hele leuke oplossing voor gevonden, met de Deja vu horlogesets van Time to Watch kun je namelijk heel makkelijk zelf je horloge samenstellen en afwisselen! In dit artikel zal ik vertellen hoe dit werkt.

Hoe werkt het Deja vu systeem?
Het Deja vu systeem bestaat uit een uurwerk, horlogebandjes en sierringen die je naar eigen wens met elkaar kunt combineren. Het uurwerk vormt de basis van het horloge, deze kies je ook als eerste. Bij het in elkaar zetten van het horloge schuif je de band over het uurwerk. Daarna kun je, afhankelijk van de dikte, één of twee sierringen om het uurwerk schuiven. Deze kun je vastzetten met de montagering, die je met behulp van de bijgeleverde montagenaald eenvoudig kunt plaatsen of verwijderen.

Hieronder zie je twee voorbeelden van het Deja vu systeem:

Deja vu systeem

Complete sets: 8 in 1
Er zijn verschillende kant-en-klare Deja vu sets verkrijgbaar waarmee je maar liefst 8 verschillende horloges kunt samenstellen door het combineren van de verschillende ringen en bandjes. Een paar voorbeelden van deze sets:

set 180set 171set 167
Van links naar rechts: set 180, set 171, set 167

In de webshop van Time to Watch kun je zien welke horlogesets op dit moment nog meer verkrijgbaar zijn. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, trendy horloges. Je kunt natuurlijk ook met de losse onderdelen zelf je set samenstellen, zodat je helemaal een uniek en persoonlijk horloge hebt.

Mijn Deja vu set
Ik ben zelf ook de trotse eigenaar van een Deja vu set en ik heb gekozen voor set 180, de meest linkse afbeelding hierboven. Ik heb voor deze set gekozen omdat ik beide kleuren horlogebandjes goed kan combineren met mijn kleding. De taupekleurige band past bijvoorbeeld heel mooi bij zwarte truitjes en de blauwe kleur lijkt heel erg op spijkerstof, waardoor het leuk is om te combineren met een spijkerbroek. Hieronder zie je een aantal foto’s van mijn set en de combinaties die je hiermee kunt maken:

deja vu buitenkanttimetowatch dejavu 180 set
De buitenkant en de binnenkant van de doos

variant1variant2variant3variant4
Varianten met de blauwe band

variant5variant6variant7variant8
Varianten met de taupekleurige band

timetowatch dichtbij
Van dichtbij

timetowatch om pols 1
Om mijn pols

Ik vind het een mooie, frisse set met ringen in verschillende prints en van verschillende materialen. Ik heb de verschillende combinaties al vaak gedragen en hier veel leuke reacties op gehad.

Losse onderdelen bestellen
Misschien bestel ik voor het najaar nog wel een donker horlogebandje als aanvulling op mijn horloge en ik heb nu al veel sierringen in de webshop gezien die leuk zijn om te combineren met de set. Je kunt de losse onderdelen namelijk heel makkelijk online bijbestellen. Zo kun je nog meer afwisselen en heb je eigenlijk weer een nieuw horloge. Er zijn heel veel soorten bandjes verkrijgbaar in allerlei materialen zoals leer, stof en edelmetaal. En er is ook heel veel keuze in verschillende sierringen met of zonder print, in zilver of zelfs van hout!

Sieradenparty’s van Time to Watch
Wat ik vooral ook heel leuk vind aan Time to Watch is dat ze ook de mogelijkheid bieden om een sieradenparty te organiseren voor je familie, collega’s of vriendinnen. Op zo’n party kun je de mogelijkheden en verschillende soorten horloges en onderdelen bekijken en passen. Er geldt een minimum van 5 personen en verder heb je geen enkele aankoopverplichting.

Ik ben helemaal fan van de horloges en ben stiekem ook al een beetje verslaafd!

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *