Uittips

Review Pathé Ladies Night De Luxe

By  | 

Je hebt op Beautyadvies.com wel vaker artikelen gezien over de Pathé Ladies Night, maar het is nu tijd voor een uitgebreide review van deze avond. Want wat houdt de Ladies Night nu daadwerkelijk in? En wat is de Ladies Night De Luxe? Ik ben afgelopen woensdag, 9 oktober, samen met mijn moeder naar de Ladies Night De Luxe bij de Pathé bioscoop in Eindhoven geweest.

De vernieuwde Pathé bioscoop in Eindhoven
De Pathé bioscoop in Eindhoven is onlangs verbouwd met onder andere een zelfbedieningswinkel met allerlei lekkere dranken en snacks en een complete opfrisbeurt van het schilderwerk en de vloer. Onderstaande foto’s geven hier een impressie van:

Pathe zelfbedieningswinkel
De zelfbedieningswinkel

Pathe popcorn
Heerlijke smaken popcorn

De kraampjes
Het is leuk om wat eerder naar de Ladies Night te gaan dan de aanvang van de film, want er zijn altijd verschillende leuke kraampjes aanwezig waar je lekker kunt rondsnuffelen en producten kunt kopen. Deze keer waren er meerdere leuke sieradenkraampjes, een kraampje van het Belgische chocoladehuis in Eindhoven, een promotie van het nieuwe drankje Amurula Cream (erg lekker), reisbureau Effting en de leuke knutselspullen en woonaccessoires van Go Pink:

Go Pink
Go Pink

Sieraden!
Ik ben natuurlijk helemaal fan van sieraden, en daarom wil ik een paar sieradenkraampjes nog extra uitlichten.

Allereerst het kraampje van La Muchacha, een webshop met voornamelijk sieraden van het populaire en trendy merk Biba. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding van deze sieraden heel goed. Je merkt dat ze van goede kwaliteit zijn en de magneten die gebruikt worden voor de sluitingen van de armbanden zijn bijvoorbeeld erg sterk.

Muchacha
Het kraampje van La Muchacha

Vooral de grijze/antracietkleurige sieraden vond ik persoonlijk heel mooi en ik heb dan ook een armband in deze kleur gekocht van het merk Biba met een magneetsluiting aan de voorkant. Hierdoor kan ik hem zelf makkelijk omdoen.

armband muchacha
De Biba armband die ik heb gekocht

Er was ook een kraampje met de sieraden van Hip by Linda. De sieraden die ze verkoopt in haar webshop zijn bijna allemaal door haar zelf gemaakt. Het zijn hele kleurrijke en vrolijke sieraden.

hip by linda kraam
Hip by Linda

Mijn moeder heeft één van de armbanden gekocht die je links op de afbeelding ziet. Het zijn eigenlijk meerdere armbandjes in één met een handige magneetsluiting.

armband hip by linda
De armband die mijn moeder gekocht heeft

Tenslotte was er nog een kraam van www.bestfashion.nl met diverse mooie sieraden en tassen.

De hunks van Coca-Cola
Naast de kraampjes kon je ook een grappige foto laten maken met de hunks van Coca-Cola (gemaakt door een hunk). Dat wilden mijn moeder en ik natuurlijk zeker niet overslaan!

foto coca cola
Op de foto met de hunks van Coca-Cola

Hapjes en drankjes
Speciaal voor de bezoekers van de Ladies Night De Luxe is er een apart gedeelte ingericht in de bioscoop met een toegangspoort en rode loper. We kregen een warm welkom met een glaasje Prosecco, en deze werd naar wens tussendoor bijgevuld door de medewerkers van Pathé. Er was ook alcoholvrije Prosecco beschikbaar voor de liefhebbers. Daarnaast stonden er etagieres op tafel met overheerlijke chocolaatjes en cakejes. En er kwamen ook nog eens heerlijke hapjes voorbij die je op de tweede foto kunt zien.

prosecco
Prosecco

heerlijke hapjes
Heerlijke hapjes

De loterij
Rond kwart voor 9 konden we in de zaal gaan zitten en daarna was het tijd voor de loterij! De rij en je stoelnummer vormden je lotnummer. Er werden eerst twee hele leuke pakketjes verloot die samengesteld waren door de standhouders van de Ladies Night, en als klap op de vuurpijl werd een goodiebag t.w.v. 400,- verloot met onder andere een haarstyler en parfums erin. Wie wil dat nou niet hebben? Helaas was de prijs niet in onze rij gevallen, maar wie weet heb ik de volgende keer meer geluk!

De film
Voor de film kreeg je een flesje Coca-Cola light en een zak zoete of zoute popcorn, dus je hoeft ook niets meer te kopen deze avond! En nu was het tijd voor de voorpremière van de film ‘About Time’, gemaakt door de schrijver en regisseur van o.a. Bridget Jones’ Diary en Love Actually. Het gaat over een jonge advocaat met een speciale gave die verliefd wordt en zijn gave gaat gebruiken. Meer ga ik nog niet verklappen!

about time
De filmposter van About Time

Ik vond het echt een hele grappige, indrukwekkende en ontroerende film. Je leefde echt mee met de hoofdrolspeler en de typische Britse humor was erg leuk. De film heeft ook een hele mooie achterliggende gedachte: ‘geniet van het leven, je kunt het verleden toch niet veranderen’. Ik zou zeker aanraden om deze film een keer te gaan kijken samen met je vriend of vriendinnen.

De goodiebag
Na afloop van de film was het tijd om de goodiebag in ontvangst nemen! De goodiebag van de Ladies Night De Luxe is wat luxer en uitgebreider dan de goodiebag van de ‘gewone’ Ladies Night. Hieronder op de foto kun je zien wat er allemaal in zat:

Goodiebag pathe ladies night de luxe
Goodiebag Pathé Ladies Night De Luxe

Ik vond vooral de nagellak van Herôme en de douchegel van Cattier heel leuk en deze ga ik ook zeker gebruiken!

Conclusie Pathé Ladies Night De Luxe
Ik ben eerder al wel een paar keer bij de ‘gewone’ Pathe Ladies Night geweest, maar dit was voor mij de eerste keer dat ik de De Luxe versie meegemaakt heb. Ik heb echt een hele leuke avond gehad samen met mijn moeder en zij heeft er ook van genoten. En dan vind ik €20,- (of €20,50 aan de kassa) toch meevallen voor een avond met kraampjes, hapjes, drankjes, een loterij, film én een uitgebreide goodiebag. Het is echt leuk om met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s naartoe te gaan, een complete avond uit!

De volgende Pathe Ladies Night
Op 6 november is het alweer tijd voor de volgende Pathe Ladies Night met de voorpremière van de Nederlandse romantische comedy ‘Mannenharten’. Ik zal hier nog een uitgebreider artikel over schrijven, maar je kunt hier nu haal kaartjes voor halen in de bioscopen van Pathé! Kijk alvast op de website van Pathé voor meer informatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + = 15