Verzorging

Getest: heerlijke maskers van Freeman!

By  | 

Ik heb, zoals eerder geschreven, geen goede huid. En dus ben ik ook altijd aan het zoeken van manieren om mijn huid extra goed te verzorgen. Een tijdje terug was ik op zoek naar een nieuw gezichtsmasker en toen zag ik een tube van Freeman met houtskool en zwarte suiker…. het beloofde te reinigen zonder uitdrogen en tegelijkertijd het verwijderen van dode huidcellen.

De eerste test
Dus tijd om een poging te wagen, zo nieuwsgierig als ik ben. En ik was om! Het masker is heel fijn in gebruik, goede (grote) tube die niet snel uit je handen schiet in de douche. En ook niet in 2x leeg met als groot voordeel dat het na opening nog 36 maanden houdbaar is, dus de tube hoeft ook niet heel snel leeg!

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en inmiddels heb ik een aantal verschillende freeman maskers in bezit die ik afwisselend gebruik.

IMG_3156

Het merk Freeman
Tijd voor verder onderzoek naar het merk Freeman! De slogan zegt eigenlijk alles… “Freeman® Beauty is proof that beauty can be fun, fresh, frugal and flirty!”

Al sinds 1976 een merk met diverse producten om je huid van top tot teen te verzorgen. Er zijn meer dan 75 producten, zo zijn er altijd wel producten die bij jouw huid. Naast de gezichtsmaskers bieden ze ook producten voor voetverzorging enz. Voor meer informatie over dit merk kan je surfen naar de website van Freeman. Freeman komt uit Amerika.

Mijn favoriet: Freeman Charcoal & Black Sugar Facial Polishing Mask
Zoals gezegd, ik ben enthousiast geworden door het houdskool / bruine suiker masker. Actieve houtskool is van nature reinigend en helpt olie en onzuiverheden te verwijderen, zonder dat je huid uitdroogt. Daarnaast heeft zwarte suiker de werking van een scrub en helpt op deze manier oude huidcellen te verwijderen. Je brengt het masker op en laat het intrekken. Daarna scrub je met het masker dat op je gezicht zit. Hierna is het afspoelen met als resultaat echt een heel fijn, zacht en schoon huidje.

IMG_3125 IMG_3129

Wat nog meer?
Naast mijn favoriet heb ik inmiddels een granaatappel masker, avocado en havermout masker, dode zee mineralen masker en een Açai klei masker in bezit. En allemaal gebruik ik ze regelmatig.

IMG_3150
Hieronder alle maskers die er zijn op een rijtje:

  • Facial Creamy Scrub Apricot
  • Facial Clay Mask
  • Cucumber Peel Off Mask
  • Superfruits facial peel off mask
  • Dead Sea Minerals masker
  • Facial Polishing Mask Charcoal &
  • Facial Purifying Clay Mask Açai
  • Facial Clay Mask Mint & Lemon

Wat kost het?
Een tube van 150 ml. Kost ca. € 4,- Met zo’n tube kan je echt lang doen, want je hebt niet heel veel nodig per behandeling. In Nederland zijn de tubes verkrijgbaar bij Kruidvat en De Tuinen. Enjoy!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *