Verzorging

Gezond water met een smaakje!

By  | 

Iedereen weet dat het belangrijk is om voldoende water te drinken. Door de meeste deskundigen wordt namelijk gezegd dat je 1,5 liter water per dag moet drinken. Dat is ongeveer 8 glazen water per dag. Het gaat hierbij om water, dus niet om frisdranken, thee of koffie. Deze hebben namelijk een andere werking op je lichaam door alle stoffen die erin zitten. Water is goed voor je huid en voor je stofwisseling.

Nu ben ik zelf helemaal geen liefhebber van ‘gewoon’ water. Ik vind het gewoon niet lekker en wanneer ik ga sporten neem ik meestal een flesje water mee met een paar druppels ranja voor de smaak. Maar ranja bevat ook minder gezonde stoffen zoals suiker, zoetstoffen en conserveringsmiddelen waardoor de werking van water weer verminderd is.

De oplossing: Pure Inventions
Nu heb ik tijdens mijn vakantie in Amerika een optimale oplossing voor dit probleem ontdekt en het heet Pure Inventions. Het geeft een smaakje aan het water en is nog extra gezond ook! Een paar druppels Pure Inventions maakt van je water een beautydrankje met een lekker smaakje. Het flesje ziet er zo uit:

Pure Inventions

De ingrediënten
Een glas water met een paar druppels Pure Inventions heeft een antioxidantkracht van 15 koppen groene thee zonder calorieën, cafeïne, suiker of kunstmatige kleur-, geur-, of smaakstoffen. Het drankje is gezoet met Stevia, een plantaardig zoetmiddel zonder calorieën of koolhydraten. Met het pipetje kun je makkelijk een paar druppels toevoegen aan een flesje water of aan een glas, maar het is ook lekker door vruchtensap, yoghurt, melk, muesli of over fruit of ijs.

De verschillende smaken 
Pure Inventions is op dit moment verkrijgbaar in de volgende smaken:

Iedere smaak heeft weer zijn eigen gezonde werking en ingrediënten. Klik op de smaak om hier meer over te weten te komen. Ik heb zelf de smaak ‘Green Tea Raspberry’ wat smaakt naar groene thee met een zoet tintje, heerlijk!

Waar verkrijgbaar?
In Nederland is Pure Inventions verkrijgbaar bij verschillende beautysalons en spa’s, maar je kunt de flesjes ook online bestellen bij Skinnovators.com. De prijzen variëren per flesje van €30,- tot €45,-. Dit lijkt veel, maar met een flesje kun je zeker wel een paar maanden vooruit.

Voor mij is Pure Inventions in ieder geval een ideale oplossing om toch voldoende water te kunnen drinken op een dag en het is ook nog eens extra gezond!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *