Verzorging

Zwarte tandpasta? Perfect voor witte tanden!

By  | 

Heb jij ooit zwarte tandpasta gezien? Ik nog niet, tot ik afgelopen week de nieuwe tandpasta van Beverly Hills Formula onder ogen kreeg: Perfect White Black.

DSC_0161

Waarom zwarte tandpasta?
Deze tandpasta van Beverly Hills Formula is zwart omdat deze, het klinkt misschien raar, houtskoolpoeder ofwel actieve koolstof bevat. Het houtskoolpoeder is geactiveerd met zuurstof en dit is een van de meest effectieve en veilige middelen om je tanden witter te maken. De tandpasta verwijdert koffie-, thee- en wijnaanslag zonder ze te beschadigen. En door de koolstof kleurt de tandpasta dus ook zwart. De actieve kool helpt bovendien ook bij het bestrijden van een slechte adem.

DSC_0165

Hoe smaakt de zwarte tandpasta?
Toen ik de zwarte tandpasta zag dacht ik, smaakt dit wel lekker? Hier kom ik natuurlijk het beste achter door de tandpasta te testen. En wat blijkt: het heeft eigenlijk een ‘gewone’ mintsmaak en verder helemaal geen rare smaak! Het ziet er in het begin wel raar uit op je tandenborstel, maar zodra je gaat poetsen verandert het in wit schuim. Ik heb echt het idee dat mijn tanden er schoner en witter van worden, al zal ik het langer moeten gebruiken om echt resultaat te zien.

DSC_0157

Twee varianten
Naast de Perfect White Black tandpasta heeft Beverly Hills Formula nog twee nieuwe tandpasta’s uitgebracht: Perfect White en Perfect White Sensitive. Van de Perfect White tandpasta is bewezen dat meer dan 90% van de vlekken verdwijnen en de Sensitive laatste is speciaal ontwikkeld voor het tegenwerken van tandgevoeligheid. Deze twee varianten zijn overigens beide wit van kleur met hele kleine puntjes.

DSC_0170

Waar verkrijgbaar?
De Beverly Hills Perfect White tandpasta’s zijn voor €4,49 verkrijgbaar in alle filialen van Kruidvat en in de webshop van Kruidvat.

Deze week speciale actie: 50% korting!
Let op, want deze week (20 oktober tot en met 26 oktober) is er een actie bij Kruidvat waarbij je 50% korting krijgt op alle Beverly Hills Perfect White varianten. Even gaan checken als je deze wilt hebben dus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 49 = 50