Uittips

Winactie: 5 x 2 kaartjes voor de Huishoudbeurs!

By  | 

De winactie is helaas verlopen (kijk onderaan het artikel voor de winnaars), maar je kunt nog steeds kaartjes kopen voor de Huishoudbeurs!

Ik denk dat zo’n beetje iedereen ondertussen het begrip ‘de Huishoudbeurs’ wel zou moeten kennen. De Huishoudbeurs is namelijk sinds jaar en dag al hét grootste vrouwenevenement van Nederland. Ik ben er twee jaar geleden met mijn moeder geweest en had er eigenlijk alweer spijt van dat ik afgelopen jaar niet geweest ben. Het is echt een compleet dagje uit voor jou en je vriendinnen, moeder, (schoon)zussen, collega’s of buurvrouwen! Dit jaar vindt de 69ste editie van de Huishoudbeurs plaats van 15 tot en met 23 februari 2014 in de Amsterdam RAI.

Het gezelligste dagje uit
De 69ste editie van de Huishoudbeurs belooft weer een groot feest te worden met verrassende stands, artiesten, workshops, nieuwe producten die je kunt testen en speciale beursaanbiedingen. Je kunt hier werkelijk alles vinden op het gebied van beauty, wonen, culinair en vrije tijd. Om je een idee en een sfeerbeeld te geven van de afgelopen edities laat ik je onderstaande foto’s zien:

huishoudbeurs stands huishoudbeurs modeshow huishoudbeurs LA voices huishoudbeurs demonstratie huishoudbeurs voetmassage

Praktische informatie Huishoudbeurs
Op de website van de Huishoudbeurs vind je alle praktische informatie over de beurs zoals de openingstijden en kaartverkoop, maar ook informatie over de verschillende thema’s en artiesten die komen optreden. Op de site Uitmetkorting.nl krijg je bovendien €4,55 korting op je kaarten voor de Huishoudbeurs.

Als je naar de Huishoudbeurs gaat, kun je van 19 tot en met 23 februari ook een bezoek brengen aan  de Negenmaandenbeurs. Met een entreekaart van de Huishoudbeurs heb je toegang tot beide evenementen. Daarnaast is er een speciaal BFF event voor meiden tussen de 13 en 25 jaar tijdens de eerste drie dagen van de Huishoudbeurs. Kijk voor meer informatie op www.bffevent.nl

Winactie: 5 x 2 gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs!
Beautyadvies.com heeft een hele leuk winactie in samenwerking met de Huishoudbeurs, wij mogen namelijk maar liefst 5 x 2 kaartjes à €19,50 per stuk verloten voor de Huishoudbeurs!

Winactie Huishoudbeurs

De winnaars:

– Lianne Clappers
– Ling Choi
– Desirée Visser
– Flos de Boer
– Tara Roosendaal

Stuur een mail naar info@beautyadvies.com en de kaartjes komen naar je toe!

28 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *