Verzorging

Etude House: lief voor je handen, lippen én voor de dieren

By  | 

Tijdens mijn zoektocht naar de juiste BB Cream bij BB Cream Shop kwam ik een hele leuke en bijzondere collectie tegen met lippenbalsems en handcrèmes. Het zijn de producten van Etude House waar ik jullie in dit artikel meer over zal vertellen.

Het merk Etude House
Etude House is een Koreaans make-up merk met BB Creams, make-up producten, handcrèmes en lippenbalsems. Jaarlijks brengen ze een nieuwe, bijzondere collectie met handcrèmes en lippenbalsems uit die stuk voor stuk gericht zijn op bepaalde bedreigde diersoorten. Een deel van de opbrengst van deze collecties gaat ook naar de betreffende diersoorten. Maar Etude House probeert hiermee mensen ook bewust te maken van de noodzaak om voorzichtig met de aarde om te gaan. Ik vind dit zo’n mooie gedachte en de producten zien er ook nog eens superleuk uit!

De handcrèmes en lippenbalsems en de verpakkingen worden bovendien gemaakt van gerecyclede producten / papier en de verpakkingen worden bedrukt met soja-inkt. De producten zelf zijn vrij van parabenen, sulfaat, ethanol en minerale oliën.

Op dit moment heeft Etude House drie van deze speciale collecties uitgebracht die ik hieronder zal bespreken. En ik heb twee producten getest waar ik jullie nog meer over zal vertellen!

Missing U!
De eerste bijzondere collectie van Etude House heet ‘Missing U!’ en met deze collectie worden de pinguïn, zadelrob, panda en de roze dolfijn onder de aandacht gebracht. Hieronder zie je deze producten voorbij komen in een grappig filmpje:

Bee Happy!
De tweede collectie heet ‘Bee Happy’ en hiermee worden de bijen als bijdragers aan het ecosysteem benadrukt, in het bijzonder de Koningin van de bijen, de honingbij en de babybij. Maar ook het lieverheersbeestje telt mee in deze collectie. Hieronder zie je afbeeldingen van de producten in deze collectie.

beehappy handcreme
De handcremes van Etude House Bee Happy!

bee happy lippenbalsem
De lippenbalsems van Etude House Bee Happy!

I Can Fly!
De nieuwste collectie, waarvan ik twee producten heb getest, is de ‘I Can Fly!’ collectie. Bij deze collectie wordt aandacht geschonken aan verschillende vogelsoorten zoals de Oehoe, de Azuurzanger, de Aziatische grasuil en de Kakapo.

i can fly handcreme
De handcrèmes van Etude House I Can Fly!

I can fly lippenbalsem
De lippenbalsems van Etude House I Can Fly!

Review I Can Fly lippenbalsem en handcrème
Ik heb een lippenbalsem en een handcrème uit de ‘I Can Fly!’ collectie getest, van beide de ‘Peach’ variant en ik kan jullie nu al verklappen dat ik helemaal fan ben van deze producten! De verpakking is niet alleen superleuk, en daardoor ook extra leuk om cadeau te geven, maar de producten verzorgen je handen en lippen heel goed. De ronde eivorm van de lippenbalsem zorgt ervoor dat deze makkelijk aan te brengen is en ik vind de perzikgeur ‘om op te eten’ zo lekker! Hij is zoet en fris tegelijk en de geur is te vergelijken met een sorbet met perzik. De handcrème ruikt iets minder zoet, maar niettemin heerlijk en trekt makkelijk in de huid. Hieronder nog wat foto’s van beide producten om een betere indruk te krijgen.

Etude House lippenbalsem peach dicht
Het leuke ei met de Etude House I Can Fly! lippenbalsem

Etude House lippenbalsem peach
De handige vorm van de I Can Fly! lippenbalsem

Etude House handcreme
De leuke verpakking van de I Can Fly! handcrème

Etude House handcreme 2
Het schattige vogeltje waar de handcrème in zit

Etude House handcreme 3
Open potje I Can Fly! handcrème

Etude House handcreme 4
Swatch van de Etude House I Can Fly! handcrème

De producten van Etude House zijn dus niet alleen lief voor je handen en je lippen, maar ook voor de dieren! Kijk op BB Cream Shop voor de actuele collectie van Etude House.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *