Uittips

Bioscooptip: Gooische Vrouwen 2

By  | 

Ik weet zeker dat heel veel vrouwen zitten te wachten op de film ‘Gooische Vrouwen 2’ en vanaf maandag 1 december is het dan zover en dan gaat deze film officieel in première. Als jij deze film graag wilt zien, lees dan zeker even verder!

De film: Gooische Vrouwen 2
Claire komt totaal veranderd terug uit Burkina Faso en haar vriendinnen herkennen haar amper. Cheryl ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt en voor haar is de maat vol, ze wil scheiden. Anouk is ook ongelukkig in de liefde en ze dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien wordt juist ten huwelijk gevraagd en gaat daarop in. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen in Oostenrijk.

Bekijk de trailer:

Rode Loper première en Gooische Vrouwen Night
Omdat de film Gooische Vrouwen 2 zo populair is, heeft de Pathé een aantal extra events georganiseerd. Op maandag 1 december gaat de film officieel in première en kun je live meekijken op de rode loper en als allereerste de film zien. Op dinsdag 2 december is het Gooische Vrouwen Night, waar het eerste en tweede deel van de film vertoond zullen worden.

Meer informatie over deze speciale events >

Pathé Ladies Night
Op woensdag 3 december is het tijd vor de Pathé Ladies Night, waar de film ook vertoond zal worden. Daarnaast zijn er ook diverse leuke stands, een loterij en je krijgt een leuke goodiebag mee. Je kunt de kaartjes voor de Ladies Night reserveren via de website van Pathé of aan de balie van één van de bioscopen in Nederland. De film draait in iedere bioscoop op verschillende tijden. De kaartjes zijn al bijna uitverkocht dus wees er snel bij!

Reguliere voorstellingen
Daarnaast zal de film natuurlijk ook regulier gaan draaien vanaf donderdag 4 december, op verschillende tijden. Genoeg kansen om deze leuke nieuwe film te zien dus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 27