Verzorging

F.I.T. zou het me lukken?

By  | 

Zoals velen van ons ben ook ik bijna dagelijks bezig met gezond eten, bewegen en vooral… de kilo’s! Ik ben altijd geïnteresseerd in calorieën, diëten enz. Gevarieerd eten is iets waar ik keihard in geloof (maar toch nog niet tevreden…). Nu ben ik al weer een tijdje calorieën aan het tellen omdat ik erachter kwam dat ik regelmatig te weinig at. Ja, dan kan je variëren en sporten zoveel als je wil, maar krijg je ook niet het gewenste resultaat (nou ja voor mij in ieder geval niet). Steeds is er weer iets anders om uit te proberen of die laatste paar kilo’s er dan wel af gaan.

Maar zouden we wel ooit tevreden zijn? Of zou ik me er dan toch bij neer moeten leggen dat het bij de leeftijd hoort…? Tja, dat is nu in ieder geval nog steeds geen optie.

Let’s try: Forever Weight Care
Nu trof ik niet zo lang geleden een oude bekende die mij vertelde over Forever Weight Care. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en in de slogan “Look better. Feel better.” kan ik me zeker vinden. Want als ik tevreden ben met mijn spiegelbeeld word ik daar zeker gelukkiger van.

Dus als ik Fit en Vitaal kan worden met een beetje hulp wordt ik daar blij van. Bij Forever Weight Care staat F.I.T. voor Foundation, Inspiration, Transformation.
Knipsel

Stappenplan
Er zijn drie stappen, 1 van 9 dagen en dan nog 2 van 30 dagen. Aangezien ik wel al 4x in de week sport en niet heel veel te zwaar ben, ben ik al redelijk fit. Daarom ga ik niet voor het meest uitgebreide programma, maar ga ik de C9 uitproberen. Dit is de basis en eigenlijk de 1e stap uit het 3-stappenplan.

c9
Beloftes en doelen
Dit programma belooft dat je na 9 dagen gezonder eet, meer beweegt en daardoor fitter en vitaler voelt. Met als mooie bijkomstigheid dat je vanalles leert over voeding, sporten en afvallen. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Om gericht ergens naar toe te werken is het slim om doelen te stellen. Ik heb me al flink ingelezen over wat het pakket nu precies inhoudt, maar weet eigenlijk nog steeds niet zo goed wat ik kan verwachten, ga ik honger hebben? moet ik nog meer sporten? is het vies? mag ik er nog meer bij eten of drinken? enz. De verhalen van mensen zijn heel positief, dus denk ik dan te makkelijk…?

Forever_Fiber_window Forever_Lite_Ultra_window Forever_Aloe_Vera_Gel_window

Keeping up
Komende donderdag krijg ik alle spulletjes en uitleg en dan ga ik zondag aan de slag (tsja die bbq van zaterdag wil ik toch ook nog graag meepikken…). En dan zal ik vanaf zondag jullie dagelijks op de hoogte houden van mijn C9 avontuur.

Ik ben zelf zo benieuwd! maar nu eerst eens over die doelen nadenken…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *