Verzorging

Tip: Bio-Oil skincare

By  | 

Ik ben zelf al een aantal jaren veelvuldig gebruiker van Bio-Oil (na een tip van iemand). Ik heb een vrij droge huid en dan is Bio-Oil echt een heel fijn product. Het voelt niet vettig en trekt vrij snel in. Steeds vaker hoor ik dat vrouwen dit (nog) nooit gebruikt hebben, terwijl het al meer dan 10 jaar verkrijgbaar is. Dus ik dacht… tijd om eens een artikel te wijden aan wat Bio-Oil eigenlijk is en doet.

extracareveldhoven nl

Waarvoor?
Er is veel onderzoek gedaan en dat wordt nog steeds voortgezet. Deze onderzoeksresultaten zijn ook na te lezen op de site van Bio-Oil. Bio-Oil heeft effect op:

  • Litteken
  • Huidstriemen
  • Pigmentvlekken
  • Verouderende huid
  • Uitgedroogde huid

Wat?
Wat is het nu precies en wat zijn bijvoorbeeld de ingrediënten? Bio-Oil is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Het ingrediënt PurCellin Oil™ verandert de formulering, waardoor het niet vettig wordt en alle heilzame stoffen snel en makkelijk in de huid worden opgenomen.

Hoe?
Op de site van Bio-Oil staat een duidelijke uitleg per “probleem” wat de toepassing is. Je moet wel geduld hebben, vaak gaat er een periode van een aantal maanden over om het gewenste resultaat te behalen. Maar ook voor alle kloofjes, droge plekjes enz, is het heerlijk smeren. Dus gauw een mini halen en in je tas meenemen zou ik zeggen!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *